Dejligt at du kigger ind. Jeg hedder Jette Sloth (f. 1955). Bor i Odsherred, i en by som hedder Asnæs.

Til min 57 års fødselsdag gav jeg mig selv den bedste gave jeg kunne ønske mig – en dags fordybelse!…. Den første og største indsigt var at jeg blev klar over at jeg havde levet 2/3 af mit liv og stod på tærsklen af den sidste 1/3. Det slog mig, at mit tidligere liv havde meget været præget at tilfældigheder – hvad der nu var kommet til mig!…. arbejde, mænd, kriser m.m. Så jeg besluttede at den sidste 1/3 af mit liv skulle præges at planlægning, bevidsthed, kærlighed, udvikling, selvværd, at leve det gode liv og ikke mindst – at finde den bedste og mest autentiske udgave af mig selv!….

Mine indlæg bærer præg af alt det, der fylder mit liv – fra det at være single kvinde til kærester, fra kærlighed til selvværd, fra familie til udvikling, fra ord til ordenssans, fra Politik til humor – og om alle mulige finurligheder og herligheder derimellem. Lige nu i mit liv, har jeg indrettet mig således som jeg ønsker at leve og bo…derfor handler det også meget om tilvalg fremfor fravalg!…..

Du vil primært læse om Livet på landet. Små indsigter i livet på Rindebjerg med udfordringerne ved mine dyr – mine 2 heste og katten. Om det at være Coach & Mentor. Vejen til Selvforsyning. Glæden ved små kreative produkter.

Se mine indlæg som en form for Livsstils//inspirations-blog, der tager udgangspunkt i det at have et godt liv, også når man bliver ældre.

Så velkommen til og tak fordi du læser med……