Det handler ikke om at finde den man vil gå i seng med. Det handler om at finde den man vil vågne med.. Det handler ikke om finde den man vil leve livet med. Det handler om at finde den man ikke kan leve uden. I verden er du bare nogen, men for nogen er du hele verden.

eg faldt over disse ord her til morgen. Rene ord og de går lige ind. Man kan som jeg, der har været single siden 2008 – dog afbrud af et kæresteforhold fra 2010 til 2012 – godt få lidt længsler ind imellem.

Hvad er det jeg længels efter?… jeg har det gode liv. Er det samtalen? den kan jeg jo få enten via telefon, besøg. Er det sex? tja.. om end mændene ikke står i kø uden for min dør, så er sex indenfor rækkevidde, hvis jeg skulle få disse lyster. Er det hjælp og inspiration i hverdagen? Nej – jeg nyder faktisk at gå og rode med de ting jeg har omkring mig og hjælp har jeg til de ting, som kræver mere end jeg er i stand, og inspirationen føler jeg heller ikke mangler……

Når jeg tænker hel ind, er det længslen efter følelsen af at vide, at lige netop den mand, har jeg ikke lyst til at leve livet uden – denne følelse af at være kommet hjem, og at vide sig elsket, for den man er. Når denne treenighed går op i en højere enhed, er jeg lige der hvor jeg skal være … det har været min længsel, hele mit liv. At være elsket for den man er og ikke at måtte nøjes!….

Jeg har været der – næsten. Jeg har flere gange troet at jeg havde fundet manden jeg ikke havde lyst til at leve livet uden, jeg fik følelsen af at være kommet hjem – men elsket som den jeg er, blev jeg ikke. Derfor har jeg været nødt til at sige farvel. Når treenigheden ikke er det bærende i forholdet, vil det altid vakle. Jeg ved at treenigheden findes derude og at den kommer, den dag jeg er parat.

Så ja, for mig handler det om at finde den jeg ikke kan leve uden og som ikke kan leve uden mig!……

Tags:

Comments are closed