Hvorfor Slow Living, hvordan ser jeg Slow Living og hvordan praktiserer jeg det i det daglige? 

For snart 7 år siden gav jeg mig selv en fridag, en fridag som blev brugt til at tænke tanker, tanker om hvad jeg ville bruge den sidste tredje del af mit liv til. Et stod klart, det handlede om fravalg og tilvalg. Nu ved jeg at det også handlede om Slow Living!

For mig betyder Slow Living en tankegang, en måde at indrette min tilværelse og min hverdag på, at tage ansvar for den måde jeg lever på – i kontakten til mine nærmeste samt det omkringliggende samfund. At leve i nuet og give mit liv den opmærksomhed, det fortjener. At skære ind til det essentielle, og gøre det langsomt, med fordybelse og med velbehag, således at hjernen, kroppen og sjælen kan følge med.

Og hvad betyder det så i min hverdag? Først og fremmest betyder det at jeg har tid til rigtig mange ting, og her kommer til- og fravalg ind. Jeg har tilvalgt det som betyder noget for mig og som jeg brænder for, såsom min familie, mine jobs, min virksomhed og mine netværk. Jeg har tilvalgt kvalitet frem for kvantitet, det være i mine spise- og forbrugsvaner. Og så er jeg en planlægger, jeg planlægger min tid – det giver mig roen til at kunne være i nuet….lige netop her og nu hvor det der sker, skal nydes.