Din gave!

KUNNE PSYKOTERAPI VÆRE NOGET FOR DIG?

Nu er muligheden her for at afprøve til reduceret pris. 

 Psykoterapi handler om at hjælpe mennesker ud af livets vanskelige perioder og er en vej til at komme videre, når livet gør ondt eller synes meningsløst. 

 Det kan være, at du slås med angst, OCD (tvangstanker), depression, stress, mindreværd, generthed eller mobning. Det kan også være du har have haft en traumatisk oplevelse, befinde dig i en krise eller af andre årsager have brug for hjælp til at komme videre i livet.

 Jeg kan også hjælpe, selvom du ikke er i krise, det kan handle om at du vil lære mere om dig selv og udvikle dig enten professionelt eller personligt.

 Som psykoterapeutstuderende på 4. og sidste år på Akademiet NOAK, tilbyder jeg individuelle samtaler og søger træningsklienter.

Normalpris 800,-

Frem til 1. maj 2023

400,-

 Kontakt Jette for nærmere info på telefon: 2829 3117  – mail:   info@rindebjerg.dk

 

Om mig

I foråret 2014 gav jeg mig selv en gave, en uddannelse som coach og mentor.
Det var den bedste gave jeg kunne give mig selv og den skulle komme til at forme mit liv til der hvor jeg er i dag.

Coach- og Mentoruddannelsen foregik dengang på et lille uddannelsessted ved Jyderup skoven i Odsherred, hed Essens Instituttet og i maj 2016 fik jeg mit bevis.

Jeg ville dog mere og i efteråret 2020 startede jeg på overbygningen, således jeg i foråret 2023 kan kalde mig Gestalt Psykoterapeut.

Uddannelsen er, som sagt, bygget op omkring gestaltterapien, som i dag er en dynamisk terapi, der værdsætter en åben, ligeværdig og respektfuld dialog mellem terapeut og klient.

Min opgave som Psykoterapeut er at støtte dig i at blive den, du er – ved bl.a at støtte dig i at undersøge, hvad der foregår (hvad du tænker, føler, gør osv.) og på den måde støtte dig i at skabe klarhed over din situation, så du kan vælge dine handlemuligheder på det tydeligst mulige grundlag samt at støtte dig i at være i det svære, at blive i følelserne og navigere i dem.

Som Psykoterapeut vil jeg gå sammen med dig på opdagelse i din virkelighed for at få opmærksomhed på, hvad der foregår… respektfuldt, nutidigt og kontaktfuldt. Derfor er det, der vil vise sig, altid unikt og derfor vil jeg aldrig give gode råd, belære, formane, analysere eller fortolke. Mit formål, som Psykoterapeut, vil altid være at styrke din selvstøtte, så jeg bliver overflødig.

“Ingen kan udholde sandheden, hvis den bliver fortalt. Den kan kun udholdes, hvis du selv finder ud af den. Stoltheden over at vokse med erkendelsen gør sandheden udholdelig”

Fritz Perls1893 – 1970