Min gave!

I foråret 2014 gav jeg mig selv en gave, en uddannelse som coach og mentor. Den bedste gave jeg kunne give mig selv og den skulle komme til at forme mit liv til der hvor jeg er i dag og i dag kan jeg sige at jeg er lige der hvor jeg skal være Coach- og mentorudannelsen forgik dengang på et lille uddannelsessted ved Jyderup skoven i Odsherred, hed Essens Instituttet og i maj 2016 fik jeg mit bevis.

Jeg ville dog mere og i efteråret 2020 er jeg startet på overbygningen, således jeg i 2022, kan kalde mig Psykoteaput. Uddannelsen er bygget op omkring gestaltterapien, som i dag er en dynamisk teori og metode, der værdsætter en åben, ligeværdig og respektfuld dialog mellem terapeut og klient.

Min opgave som Psykoterapeut er at støtte dig i at blive den, du er – ved bl.a at støtte dig i at undersøge, hvad der foregår (hvad du tænker, føler, gør osv.) og på den måde støtte dig i at skabe klarhed over din situation, så du kan vælge dine handlemuligheder på det tydeligst mulige grundlag samt at støtte dig i at være i det svære, at blive i følelserne og navigere i dem.

Som Psykoterapeut vil jeg gå sammen med dig på opdagelse i din virkelighed for at få opmærksomhed på, hvad der foregår – respektfuldt, nutidigt og kontaktfuldt. Derfor er det, der vil vise sig, altid unikt og derfor vil jeg aldrig give gode råd, belære, formane, analysere eller fortolke. Mit formål, som Psykoterapeut, vil altid være at styrke din selvstøtte, så jeg bliver overflødig.

Ingen kan udholde sandheden, hvis den bliver fortalt. Den kan kun udholdes, hvis du selv finder ud af den. Stoltheden over at vokse med erkendelsen gør sandheden udholdelig.

Fritz Perls1893 – 1970